Schoon huys

Living

Schoon Huys is een vakantiewoning tot 12 personen in het gezellige Maasdorp Elen.

De hoeve ligt centraal in het dorp, met zicht op de kerk. Daarnaast staat u in geen tijd langs de oevers van de Maas. Schoon Huys is een ideale uitvalsbasis om de ruimere Maasvallei te ontdekken.

Wat ooit de hooischuur van de boerderij was, is verbouwd tot moderne vakantiewoning in loftstijl.

Slaapkamer
Slaapkamer

Info & indeling

De woning bestaat uit een gelijkvloers met ruime leefruimte met tv-hoek, eetplaats en bar, keuken met oven, combi-oven en vaatwasser. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een toilet en douchecel.

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers voor telkens vier personen. Per slaapkamer is een dubbel bed en twee enkele bedden voorzien die tegen elkaar geschoven kunnen worden. Op deze verdieping bevindt zich nog een toilet en douchecel. Eén slaapkamer heeft een apart bad en lavabo.

De buitenruimte is uniek gelegen op de binnenplaats van de vierkantshoeve. Er kan gratis geparkeerd worden op het dorpsplein voor de deur. Fietsen kunnen op de binnenplaats in openlucht gestald worden.

Prijzen

Wij werken in formules: per weekend, per midweek of per week. Contacteer ons  indien u een andere formule wenst.

- een weekend is van vrijdag 15u tot zondag 17u.

- Een midweek is van maandag 15u tot vrijdag 10u.

- Een week is van maandag of vrijdag van 15u tot de week erop 10.

Prijzen zijn terug te vinden op boekingssite en afhankelijk van gewenste periode. De vermelde prijs inclusief energie, water, wifi, poetsen na verblijf en btw.

Een lakenset kost 15,- euro per persoon. Onze algemene voorwaarden vindt u hier. Er is geen toeristenbelasting van toepassing.

Boek nu
Living

"Dit is een review van een klant"

Lees meer reviews
Boek nu icoon

Boek nu