Bi-j Damus

Bi-j Damus

Bi-j Damus is een vakantiewoning voor 4 tot 6 personen in het gezellige Maasdorp Elen. De hoeve ligt centraal in het dorp, met zicht op de kerk. Daarnaast staat u in geen tijd langs de oevers van de Maas. Bi-j Damus is een ideale uitvalsbasis om de ruimere Maasvallei te ontdekken.

In het woonhuis, een boerenburgerwoning, worden authentieke elementen gecombineerd met hedendaags comfort.

Bi-j Damus
Slaapkamer

Info & indeling

De woning bestaat uit een keuken, een badkamer, een leefruimte met zithoek en 2 slaapkamers. Er zijn 2 dubbele bedden, 1 enkel bed en 1 plooibed. De keuken is uitgerust met koelkast, combi-oven, keramische kookplaat en vaatwasser.

De badkamer bestaat uit een douche, een toilet en een wasbak. Alle vertrekken bevinden zich op het gelijkvloers. De buitenruimte is uniek gelegen op de binnenplaats van de vierkantshoeve.

Er kan gratis geparkeerd worden op het dorpsplein voor de deur. Fietsen kunnen op de binnenplaats in openlucht gestald worden.

Prijzen

Wij werken in formules: per weekend, per midweek of per week. Contacteer ons  indien u een andere formule wenst.

- Een weekend is van vrijdag 15u tot zondag 17u.
- Een midweek is van maandag 15u tot vrijdag 10u.
- Een week is maandag of vrijdag van 15u tot de week erop maandag of vrijdag 10u.

Prijzen zijn terug te vinden via de 'Boek nu'-knop en afhankelijk van de gewenste periode. De huurprijs is inclusief energie, water, wifi, poetsen na verblijf en btw.

Bedlinnen kan optioneel gehuurd worden. Onze algemene voorwaarden vindt u hier. Er is geen toeristenbelasting van toepassing.

Boek nu
No items found.

"Dit is een review van een klant"

Lees meer reviews
Boek nu icoon

Boek nu